Ophavsret

Billedmateriale

Billedmateriale anvendt i Bonsai:Aikō-ka's webshop er overvejende egne optagelser.

Derudover benytter vi billedemateriale fra WikiMediaCommons og andre leverandører af elektroniske billedematerialer.

Der anvends også billedmatriale, der er stillet til rådighed af vores leverandører, private og vores kunder.

Enhver der mener at have fået krænket deres ophavsrettigheder på vores website bedes henvende sig på kontakt@bonsai-aikoka.com.

Vi vil, efter vi er blevet gjort opmærksomme herpå, fjerne billederne eller honorere evt. fremadrettet brug heraf og kun efter nærmere aftale med rettighedshaveren.

Enhver ophavsretskrænkelse er utilsigtet (og uønsket fra fra vores side) og kan ikke gøres til genstand for erstatning for den tid, der ligger forud for det tidspunkt, hvor vi blev gjort opmærksomme på krænkelsen.  

Tekstmateriale

I denne shop er der leveret tekst til produktbeskrivelser m.v. fra produktleverandørerne.

Rettighed til originalteksterne tilhører leverandører og/eller deres samarbejdspartnere.

Rettighederne til de danske oversættelser tilhører i sin helhed Bonsai:Aikō-ka® og må ikke gøres til genstand for kopiering til kommercielt brug eller anden misbrug. Misbrug vil blive retsforfulgt.

Orginale danske tekster tilhører i sin helhed Bonsai:Aikō-ka® og må ikke gøres til genstand for kopiering til kommercielt brug eller anden misbrug. Misbrug vil blive retsforfulgt.  

Erstatningsansvar

Trods omhyggelig indholdsmæssig kontrol overtager vi ikke, hæfter ikke og kan ikke stilles til  ansvar for indholdt på eksterne links, der henvises til fra vores webshop. For indholdet på disse sider hæfter alene den/de ansvarlige for disse sider. 

Dette gælder også links til Youtube videoer.

Registrerede varemærker

Bonsai:Aikō-ka® er et registreret varemærke. Misbrug af navnet / varemærket vil blive retsforfulgt.